Mooi online symposium, bedankt, professionele opzet

Deelnemer

HEVAS Online Congres 2020

“Chapeau collega’s van by ease!”

Een pluim voor jullie uitstekende ondersteuning.

Spreker

Velon Online Verjaardagscongres 2021

Zonder jullie medewerking, ondersteuning, organisatietalent hadden we dit online congres niet in zo een korte tijd voor elkaar gekregen.

Chapeau collega’s van by ease!

Voorzitter Velon

Velon Online Verjaardagscongres 2021

Speeddaten is een mooie start van de dag! Ik mis deze informele ontmoetingen, tof dat we zo de dag van het Velon congres starten.

Deelnemer

Velon Online Verjaardagscongres 2021

by ease is de vaste partner voor het jaarlijkse VELON Congres voor Lerarenopleiders. Als secretaris van de programmacommissie voor het congres van 2017, heb ik weer de kracht van by ease ervaren: het ontzorgen van de organiserende instellingen. De programmacommissie kon zich richten op de inhoud. Organisatie en logistiek is in veilige en ervaren handen bij by ease.

Daarnaast zijn ze heel goed in het bewaken van de grote lijn en de planning. Bovendien denken ze actief mee over verbeteringen in de congresopzet, dit jaar o.a. op het terrein van sponsoring en de inzet van een congres app.

Secretaris programmacommissie

Velon Congres Amsterdam

“Deep bow and       respect”

For all those who realised this great congress: a deep bow and respect!

Deelnemer

10th ICN NP/APN Conference Rotterdam |Advanced Nurses/Nurse Practitioners Bridging the gap

Namens V&VN Verpleegkundig Specialisten hartelijk dank voor een prachtig congres waar we heel veel inspiratie, ideeën en een prachtig netwerk hebben opgedaan! Heel erg belangrijk geweest voor de ontwikkeling van ons beroep.
Voorzitter V&VN VS

Jaarcongres V&VN VS| Ede

“Brilliantly organised”

It was a brilliantly organised and I learnt an awful lot. Thank you!
Deelnemer

WALS 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagd congres, er komen nog steeds bedankmailtjes en complimenten binnen van collega’s die het erg naar hun zin hebben gehad.
Voorzitter

ATEE Eindhoven

Om eerlijk te zijn, ik vond het congres geweldig georganiseerd en ook geweldig uitzien. Hulde aan het team van by ease. Andere congressen kunnen hier een punt zuigen!

Keynote

ORD Heerlen | Onwijs Onderwijs

De organisatie van een congres kan nauwelijks beter!
Deelnemer

Velon Congres 2018

“Vlekkeloos”

Dank aan collegae Leids Congres Bureau. Door jullie is de organisatie vlekkeloos verlopen.
Velon

Velon Congres Amsterdam

“Grootste compliment”

Het grootste compliment dat ik kan geven: ik had geen last van jullie!
Lid stuurgroep

Velon Congres 2017

This is just to give you a big thank you for the excellent conference that you organised. I enjoyed it very much and it was a pleasure to be at you university and meet all of you. I think that next year organisers have it very difficult to reach the level of quality and excellence that you offered both in the academic and in the social part.
Deelnemer

ATEE 2016

“Perfect”

Organisatie was in mijn ogen perfect
Deelnemer

Velon Congres Breda

“Prettige samenwerking”

De samenwerking bij de organisatie van de ORD 2015 in Leiden verliep uiterst prettig. Het LCB heeft veel ervaring met vergelijkbare congressen en ook de ORD en dat is erg prettig. Er werd de conferentieorganisatie veel werk uit handen genomen, afspraken werden ruim op tijd gemaakt en nagekomen. Het LCB was goed bereikbaar voor vragen uit de conferentieorganisatie van Leiden en reageerde snel en adequaat. Kort samengevat, kijken we als Leidse organisatoren op een zeer goede samenwerking met LCB bij de organisatie van de ORD 2015.
Lid congrescommissie

ORD 2015

Hartelijk dank voor de ORD 2019. Het was een erg mooi congres, zowel wat betreft inhoud als wat betreft organisatie. Ik heb als deelnemer de hete dagen erg ontspannen kunnen overleven dankzij de goede zorgen van alle medewerkers en de onwijs handige app.

Deelnemer

ORD Heerlen | Onwijs Onderwijs