Congreswebsite van professioneel niveau

By ease organiseert uw wetenschappelijk congres

Profiteer van meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van (wetenschappelijke) congressen en verras uw vakgenoten met een bijzondere ervaring waar ze nog jaren over napraten.

Wat is een congreswebsite?

Bij een congres hoort een congreswebsite. Hier komt alle relevante informatie van het congres op te staan. Denk aan de locatie en de datum, de routebeschrijving en accommodaties, de sprekers en het programma, en het doel en de achtergrond van het congres. Geïnteresseerden kunnen zich via de congreswebsite aanmelden. Gaat het om een wetenschappelijk congres? Dan moet de website ook geschikt zijn voor de abstract handling, zodat deelnemers moeiteloos hun bijdrage kunnen indienen voor beoordeling.

Wat komt er op een congreswebsite?

Een goede congreswebsite bevat in elk geval de volgende onderdelen:

 1. Aanmeldformulier
 2. Abstracts indienen (bij wetenschappelijke congressen)
 3. Programmaoverzicht (sprekers, nieuws, schema)
 4. Locatie (adres, accommodatie, routebeschrijving)
 5. Informatie (thema, comité, sponsors)
 6. Contactinformatie

En niet veel meer dan dat. In algemene zin is het namelijk zo: hoe minder onnodige informatie op de congreswebsite, hoe eenvoudiger het is voor de websitebezoeker. Het is daarom zaak om de belangrijke gegevens beknopt en overzichtelijk te vermelden. Zodat de verschillende doelgroepen gemakkelijk de voor hen relevante informatie kunnen vinden.

Wanneer is een congreswebsite goed gestructureerd?

Een goede congreswebsite is simpel, helder en niet te groot. Geïnteresseerden en potentiële sponsoren moeten in een paar stappen de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. En bij wetenschappelijke congressen moeten deelnemende wetenschappers gemakkelijk hun abstracts kunnen indienen. Daarbij is de congreswebsite het digitale visitekaartje van uw congres, en dus de eerste indruk. Hoe professioneler dit visitekaartje eruitziet, hoe meer potentiële deelnemers u kunt enthousiasmeren. En datzelfde geldt voor sprekers en sponsoren.

Bekijk onze congreswebsites

Voor ieder congres dat wij organiseren ontwikkelen we een unieke website. Laat u inspireren door deze kleine greep uit ‘onze’ congreswebsites:

Een congreswebsite van professioneel niveau?

Een congres organiseren? Een professionele congreswebsite is hierbij essentieel. Wij kunnen die voor u verzorgen. We nemen ook alle andere praktische, administratieve en logistieke zaken voor onze rekening, inclusief de abstract handling. Zodat u volledig op de inhoud kunt focussen.

  Zonder jullie medewerking, ondersteuning, organisatietalent hadden we dit online congres niet in zo een korte tijd voor elkaar gekregen. Chapeau collega’s van by ease!

  Voorzitter Velon

  Velon Online Verjaardagscongres 2021

   Een pluim voor jullie uitstekende ondersteuning.

   Spreker

   Velon Online Verjaardagscongres 2021

    Speeddaten is een mooie start van de dag! Ik mis deze informele ontmoetingen, tof dat we zo de dag van het Velon congres starten.

    Deelnemer

    Velon Online Verjaardagscongres 2021

     by ease is de vaste partner voor het jaarlijkse VELON Congres voor Lerarenopleiders. Organisatie en logistiek is in veilige en ervaren handen bij by ease.

     Secretaris programmacommissie

     Velon Congres Amsterdam

      Om eerlijk te zijn, ik vond het congres geweldig georganiseerd en ook geweldig uitzien. Hulde aan het team van by ease. Andere congressen kunnen hier een punt zuigen!

      Keynote

      ORD Heerlen | Onwijs Onderwijs

      By ease verzorgt uw congreswebsite en organiseert uw gehele congres.