Congresorganisatie

Onze werkwijze voor een geslaagd congres

We spreken uit ervaring: congresorganisatie is niet iets dat je er ‘even bij doet’. Zeker in de aanloop en tijdens het congres ben je als congresorganisator vrijwel met niets anders bezig. Bij By ease heeft u daarom een dedicated congresmanager die bij het hele traject betrokken is. Een persoonlijk aanspreekpunt van begin tot eind.

Handen vrij voor de inhoud

Wanneer u ons vraagt uw congres te managen, heeft u zelf de handen vrij voor de inhoud. En natuurlijk voor het leggen van waardevolle contacten, het versterken van uw netwerk en het delen en opdoen van nieuwe inzichten binnen uw vakgebied. Onze congresmanager regelt ondertussen alle praktische zaken en houdt u op de hoogte. Weer een zorg minder: u weet precies hoe het ervoor staat.

Uw persoonlijke congresorganisator

U las het hierboven al: als u By ease vraagt voor het organiseren van uw congres, heeft u gedurende het gehele traject te maken met dezelfde congresmanager. Zo’n vast aanspreekpunt is niet alleen plezieriger communiceren, het voorkomt ook dat zaken over het hoofd worden gezien. Dat is een reëel risico wanneer de organisatie van een congres over meerdere afdelingen of teams wordt verdeeld.

Conferenties en congressen: organisatie in 3 fasen

In de eerste fase van de congresorganisatie brengen we uw wensen in kaart en onderzoeken we samen de mogelijkheden. Verwacht creatieve voorstellen voor een originele invulling en aankleding van uw congres. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan we van start met de eigenlijke organisatie van het congres. Die verdelen we onder in twee fases: de algemene voorbereiding, gevolgd door de aanloop, het congres en de afhandeling. In een handig overzicht:

FASE 1

FASE 2

FASE 3

  Zonder jullie medewerking, ondersteuning, organisatietalent hadden we dit online congres niet in zo een korte tijd voor elkaar gekregen. Chapeau collega’s van by ease!

  Voorzitter Velon

  Velon Online Verjaardagscongres 2021

   Een pluim voor jullie uitstekende ondersteuning.

   Spreker

   Velon Online Verjaardagscongres 2021

    Speeddaten is een mooie start van de dag! Ik mis deze informele ontmoetingen, tof dat we zo de dag van het Velon congres starten.

    Deelnemer

    Velon Online Verjaardagscongres 2021

     by ease is de vaste partner voor het jaarlijkse VELON Congres voor Lerarenopleiders. Organisatie en logistiek is in veilige en ervaren handen bij by ease.

     Secretaris programmacommissie

     Velon Congres Amsterdam

      Om eerlijk te zijn, ik vond het congres geweldig georganiseerd en ook geweldig uitzien. Hulde aan het team van by ease. Andere congressen kunnen hier een punt zuigen!

      Keynote

      ORD Heerlen | Onwijs Onderwijs

      Met By ease als congresorganisator heeft u altijd een persoonlijkecongresmanager.