Professional conference organiser

Professionele congres-organisator

By ease is professional conference organiser (‘PCO’), wat betekent dat we in opdracht van wetenschappelijke instituten, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en bijvoorbeeld patiëntenverenigingen de congresorganisatie verzorgen. We zijn gespecialiseerd in wetenschappelijke congressen.

30+ jaar ervaring met congresorganisatie

Als zelfstandig opererend onderdeel van het Leids Congres Bureau hebben we al ruim 30 jaar ervaring met het organiseren van conferences en andere bijeenkomsten. Wij ondersteunen de organisatie van nationale en internationale congressen, van één tot meerdere dagen en van 50 tot 5.000 deelnemers. De congressen en bijeenkomsten vinden overal in Nederland plaats, en soms ook over de grens.

Onderscheidende aanpak

Onderscheidend in onze werkwijze is de persoonlijke aanpak met een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Verder onderscheiden we ons op het vlak van sponsormanagement en congrescommunicatie. Daarom hebben we naast ervaren congresmanagers ook een sponsormanager en een marketeer in ons team.

Wat kunt u van ons als uw ‘PCO’ verwachten?

Ruime ervaring en kennis

Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring bent u verzekerd van een deskundige partner. We denken in elke fase actief mee over de beste manier om uw doelen te bereiken. In nauwe afstemming met u geven we vorm aan het aanlooptraject en uw congres.

Van concept naar uitvoering

U mag van ons verfrissende ideeën en verrassende invalshoeken verwachten. Wij denken in mogelijkheden en zoeken altijd naar creatieve oplossingen. Of dit nu gaat om de invulling van het programma, de aankleding of de praktische uitvoering.

Realistische planning

De voorbereidingen en uitvoering van uw congres plannen we minutieus, waarbij we inmiddels haarfijn weten wat haalbaar is binnen welke termijn. We houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Nieuwe inzichten

Onderweg gaan vaak nieuwe ontwikkelingen spelen of ontstaan nieuwe inzichten en ideeën. In goed overleg met u – want bij ons bent u altijd in de lead – voeren wij de gewenste aanpassingen door.

Transparante aanpak

Uw wensen, belangen en doelstellingen zijn het uitgangspunt en blijven dat. Het spreekt voor ons voor zich: we handelen integer, houden ons aan afspraken en hanteren een transparante aanpak.

Geheel ontzorgd

In de aanloop naar en tijdens het congres nemen wij u alle praktische werkzaamheden uit handen. Dit garandeert dat u zich kunt richten op de inhoud en de tijd heeft om te genieten van uw inspanningen.

Waarom ‘By ease’?

Een congres organiseren is iets dat u waarschijnlijk maar eenmaal doet in uw loopbaan. Het is daarom onze missie als professional conference organiser om de organisatie van uw congres voor u zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken:
U mag er gerust op zijn dat uw congres bij ons in goede handen is. Naast een succesvol congres zetten we in op een prettige samenwerking, waarbij u zich volledig op uw gemak voelt. Oftewel: at ease. Dit vormde de inspiratie voor onze naam.

  Zonder jullie medewerking, ondersteuning, organisatietalent hadden we dit online congres niet in zo een korte tijd voor elkaar gekregen. Chapeau collega’s van by ease!

  Voorzitter Velon

  Velon Online Verjaardagscongres 2021

   Een pluim voor jullie uitstekende ondersteuning.

   Spreker

   Velon Online Verjaardagscongres 2021

    Speeddaten is een mooie start van de dag! Ik mis deze informele ontmoetingen, tof dat we zo de dag van het Velon congres starten.

    Deelnemer

    Velon Online Verjaardagscongres 2021

     by ease is de vaste partner voor het jaarlijkse VELON Congres voor Lerarenopleiders. Organisatie en logistiek is in veilige en ervaren handen bij by ease.

     Secretaris programmacommissie

     Velon Congres Amsterdam

      Om eerlijk te zijn, ik vond het congres geweldig georganiseerd en ook geweldig uitzien. Hulde aan het team van by ease. Andere congressen kunnen hier een punt zuigen!

      Keynote

      ORD Heerlen | Onwijs Onderwijs

      Ons team.

      Pauline Former

      Projectmanager

      Door Geerlings

      Congrescoördinator

      Hanneke Lustenhouwer

      Congrescoördinator

      Gijs Oskam

      Directeur

      Samaya Rincon

      Congrescoördinator

      Marit Wormgoor

      Manager By ease

      Brenda Zuidam

      Congrescoördinator

      Congressen

      Wij organiseren (wetenschappelijke) congressen en bijeenkomsten voor o.a. universiteiten, hogescholen, instellingen, verenigingen en non-profitorganisaties.

      Mogen wij aan de slag als uw professional conference organiser? Neem vrijblijvend contact op.