Over ons

Wij helpen u graag

By ease is een onderdeel van het Leids Congres Bureau, een congres- en organisatiebureau dat al meer dan 30 jaar succesvol bijeenkomsten organiseert. Ons team bestaat uit enthousiaste congresmanagers en -coördinatoren, een sponsormanager en een marketeer, allen met ruime ervaring. Een bedreven en gedreven manager stuurt het team aan. We zijn te beschrijven als hecht en betrokken, ook informeel, open en direct.

 Wij ondersteunen organisaties van nationale en internationale congressen en bijeenkomsten, variërend van één tot meerdere dagen en van 50 tot 5000 deelnemers. De bijeenkomsten vinden op diverse locaties in Nederland plaats en een enkele keer zijn we ook buiten de landsgrenzen actief.

Onze naam geeft het al aan: het is onze missie om de organisatie voor u zo makkelijk mogelijk te maken. We steken veel tijd in het begeleiden en adviseren: uw wensen en doelstellingen staan centraal en u blijft altijd in de lead. Ons uitgangspunt is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. We gaan net iets verder om een congres tot in de puntjes te organiseren, we laten niets aan het toeval over. Daar hebben wij veel plezier in! Wij denken graag in mogelijkheden en zijn oplossingsgericht ingesteld.

U mag er gerust op zijn dat uw congres bij ons in goede handen is. Naast het organiseren van een succesvol congres, moet de aanloop daar naartoe voor u een aangename ervaring zijn waarbij u op uw gemak bent, ofwel ‘at ease’.

Kijk hieronder wat u van ons kunt verwachten.

Op basis van onze ruime ervaring en kennis denken wij in elke fase actief mee over hoe u het best uw doelen kunt bereiken. Zo geven wij in nauwe afstemming met u het aanlooptraject en het congres vorm.

Van conceptontwikkeling tot praktische uitvoering: van ons kunt u verfrissende  ideeën en nieuwe invalshoeken verwachten.  Wij denken in mogelijkheden en zoeken creatieve oplossingen.

Wij coördineren de voorbereidingen en uitvoering van het congres aan de hand van een realistische planning. We houden nauw contact met u over de voortgang.

Bij nieuwe inzichten, ideeën en ontwikkelingen gedurende het proces, voeren wij de gewenste aanpassingen in goed overleg met u door.

Uw wensen, belangen en doelstellingen zijn uitganspunt voor onze samenwerking. Wij zijn integer, houden ons aan afspraken en hanteren een transparante aanpak. 

In de aanloop naar en tijdens het congres nemen wij alle praktische werkzaamheden uit handen, zodat u kunt focussen op de inhoud en tijd heeft om te genieten van uw inspanningen.

Ons team

Mike Bink

Congrescoördinator

Pauline Former

Congrescoördinator

Hanneke Lustenhouwer

Congrescoördinator

Gijs Oskam

Directeur

Marit Wormgoor

Manager By ease

Congressen

Wij organiseren (wetenschappelijke) congressen en bijeenkomsten voor o.a. universiteiten, hogescholen, instellingen, verenigingen en non-profitorganisaties.