Over ons

Wij helpen u graag

ease is een onderdeel van het Leids Congres Bureau, een congres- en organisatiebureau dat al meer dan 30 jaar succesvol bijeenkomsten organiseert. Ons team bestaat uit enthousiaste congresorganisatoren en -coördinatoren met ruime ervaring. Wij gaan altijd net iets verder om een congres tot in de puntjes te organiseren en daar hebben wij ook nog eens veel plezier in!

Wij vinden het organiseren van congressen leuk en dat moet het ook voor u zijn. Daarom steken wij veel tijd in het begeleiden en adviseren en daarbij nemen we alle praktische zaken uit handen. U richt zich voornamelijk op de inhoud en wij nemen al het complexe en tijdrovende werk voor onze rekening.

Onze missie is dan ook: ontzorgen!

Kijk hieronder wat u van ons kunt verwachten.

Op basis van onze ruime ervaring en kennis denken wij in elke fase actief mee over hoe u het best uw doelen kunt bereiken. Zo geven wij in nauwe afstemming met u het aanlooptraject en het congres vorm.

Van conceptontwikkeling tot praktische uitvoering: wij bieden u verschillende invalshoeken, creatieve ideeën en wij werken oplossingsgericht.

Wij coördineren de voorbereidingen en uitvoering van het congres. Wij houden nauw contact met u over de voortgang hiervan.

Bij nieuwe inzichten, ideeën en ontwikkelingen gedurende het proces voeren wij de gewenste aanpassingen in goed overleg met u door.

U kunt vertrouwen op onze transparante en eerlijke communicatie. Wij zijn integer en houden ons aan afspraken.

In de aanloop naar en tijdens het congres nemen wij alle praktische werkzaamheden uit handen, zodat u zich vooral op de inhoud kunt richten.

Ons team

Nicolette Egberts

Congrescoördinator

Martine Schaap

Congrescoördinator

Cornee van der Hijden

Sponsormanager

Marit Wormgoor

Manager ease

Nathalie Unger-Woolley

Congresmanager

Gijs Oskam

Directeur

Judi Godvliet

Marketeer

Wolter Brinks

Eigenaar

Congressen

Wij organiseren (wetenschappelijke) congressen en bijeenkomsten voor o.a. universiteiten, hogescholen, instellingen, verenigingen en non-profitorganisaties.